Referencer

En blandet opgave

En kunde kom med en blandet opgave, hvor der skulle slibes køkkeknive, jagtdolk, sakse og en kniv til en kødhakker. Slibningen af kødhakkerkniven var en ny opgave. Heldigvis kunne et af standardværktøjerne anvendes til slibningen og kniven blev slebet tilfredsstillende.

Fra brødkniv til kødkniv

En skævt skærende brødkniv blev omdannet til en lang, superskarp forskærerkniv. Først blev bølgeskæret slebet væk. Derefter blev der slebet og poleret en ny æg.

Japanske knive

En kunde fra London kom på familiebesøg i Kolding og medbragte sine dyre japanske knive

Sakse

Flere kunder kommer med sakse, som de næsten har opgivet.
Efter slibning klipper de fleste sakse som nye og har fået nyt skæredygtigt og bæredygtigt liv 🙂

Sakse og redskaber til beskæring

Nyt liv til brugte redskaber

Slibning af ragekniv

En kunde spurgte om jeg kunne slibe hans ragekniv. Det var en ny opgave for mig, så vi aftalte, at jeg gav det et forsøg på min japanske sten korn 4000. Hvis kunden var tilfreds kunne han betale for slibningen og hvis ikke, var det gratis. Slibningen lykkedes perfekt 🙂 Kunden skrev på sms: “Hej … Læs Mere

Kontakt VestOutdoor

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig om opgaven og et eventuelt tilbud.

Ring eller sms til mig på telefon (+45) 22 11 09 00 eller send en mail til kontakt@vestoutdoor.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.