Om mig

Om VestOutdoor

Indehaver – Peter Vest Hansen

Jeg er født og opvokset på landet i Sydsjælland, hvor arbejdet på gårdene, markerne, dyrene og naturen var en del af den erfaring, dannelse og grundlaget for de værdier, vi som børn og unge fik i det lokale fælleskab.

I det første fritidsjob hos den lokale tømrer, producerede vi æglægningsreder til hønserier. Mester Erling var flink men bestemt. Sjuskede vi med kvaliteten, fik vi vores arbejde retur med en venlig besked om, at det var en ommer. Jeg lærte og forstod at ansvarlighed for veludført arbejde altid lønner sig i den sidste ende.

Gennem hele livet har jeg, ved siden af jobs som lærer, salgsleder, salgschef, leder i folkeskolen og selvstændig, bygget, renoveret og konstrueret.
Nu er jeg skærslipper, og er tilknyttet Søgaard Køkkenfornyelse, distrikt 9 v/ Oluf Brandt som konsulent og montør samt konsulent for Moby Mountain Aps, i forbindelse med salg og markedsføring af tagtelte.

Fritiden bruges med familie og venner og i naturen, herunder som havkajakroer, hvor jeg, udover den private fornøjelse, også er instruktør og turleder for Trekantens Kajakskole i havkajak og udeliv.
Norge er ofte feriemålet med familie og venner. Denne sommer med tagtelt og altid med velslebne knive og værktøjer

En livslang interesse og passion

“Slibning af værktøjer og knive har altid været en del af mit liv. Som barn trak jeg håndsvinget på slibestenen, når min far sleb knive, stemmejern, økser, høvlejern, hækkesaksen eller leen. Senere fik jeg lov at slibe selv – og en livslang passion blev født. Siden kom sakse og andre husredskaber til, når den bedre halvdel klagede over dårlige skæreegenskaber og klipninger i diverse materialer og stoffer. Skarpe knive og redskaber er altid en naturlig del af udstyret til både naturoplevelser og hobby- og arbejdsliv. Nu er hobbyen blevet til en deltidsbeskæftigelse med investeringen i en professionel Tormek vådsliber. På den måde håber jeg at kunne glæde andre med gode, skarpe redskaber til fornuftige priser.”

– Peter Vest Hansen

Kontakt VestOutdoor

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak og eventuelt tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 22 11 09 00 eller send en mail til kontakt@vestoutdoor.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.